Enhorabuena Mar!!!
El programa de radio “Mesa y Descanso, Protagonista la Gastronomía” dirigido y presentado por Mar Romero se emite cada sábado a las 12.00 horas en Punto Radio y trata diferentes temas de actualidad en torno a la gastronomía.
“Mesa y Descanso” lleva emitiéndose en antena 12 años, pues fue creado en 1999 por Mar Romero y Miguel Carbajo, quien se ha ocupado siempre de la producción. Desde entonces ha pasado por varias emisoras, siempre con invitados que representan lo mejor dentro de los profesionales de este sector, ofreciendo al oyente distintas posibilidades para informarle de una actualidad gastronómica con sugerencias al alcance de todos los públicos y economías.
En las diferentes secciones como “Charlamos del Vino”, “Estrellas de nuestra despensa” y “Lugares con Chispa” que nos sugiere visitas desde el punto de vista del turismo gastronómico; los cocineros, sumilleres, profesionales de sala, expertos gastronómicos, hosteleros, artesanos de los diferentes oficios relacionados con la gastronomía…. pasan por el estudio de este programa para aportar su experiencia y sus distintas opiniones, enriqueciendo los temas que son interesantes para el oyente.
Un innovador punto de vista sobre la gastronomía de la mano de estos expertos donde Mar Romero intenta dar frescura y naturalidad a un tema que cada vez interesa más a un público generalista con cuestiones que surgen cada día a veces con cierta polémica.
El acto de entrega se celebró el 7 de julio en el madrileño Auditorio Joaquín Rodrigo del Centro Cultural Eduardo Úrculo, dentro de los actos enmarcados en honor de San Gabriel Arcángel, patrón de la Radio y la Televisión. (Nota de prensa remitida)
2 comentarios:
Son unha persoa que me "sabe" o viño e por moito que busco as mazás, peras,moras,frutos do bosque,canela,especies etc..., non atopo nada diso só podo dicir cando un viño me gusta ou non me gusta, bueno, minto, tamén podo dicir si leva pouso ou non e si é branco ou tinto, porque o de rosado ou clarete xa hai que seber moito e o viño non fala.
Con respecto ao viño Rua 2010, provento hoxe e non me disgustou, para min está moito mellor que algúns albariños que andan por ahí.
É unha pena que os galegos non levemos como nons levamos, temos moito que aprender doutros pobos da península que reman na mesma dirección anque a procesión vaia por dentro.
Si o Rua e bó, outras bodegas podense beneficiar desta catalogación pra sacarlle probeito e non tratar de desprestixialo por envidia.
O viño da Rua é bo todo digao o americano ese ou non. !ou como é"
Son unha persoa que me "sabe" o viño e por moito que busco as mazás, peras,moras,frutos do bosque,canela,especies etc..., non atopo nada diso só podo dicir cando un viño me gusta ou non me gusta, bueno, minto, tamén podo dicir si leva pouso ou non e si é branco ou tinto, porque o de rosado ou clarete xa hai que seber moito e o viño non fala.
Con respecto ao viño Rua 2010, provento hoxe e non me disgustou, para min está moito mellor que algúns albariños que andan por ahí.
É unha pena que os galegos non levemos como nons levamos, temos moito que aprender doutros pobos da península que reman na mesma dirección anque a procesión vaia por dentro.
Si o Rua e bó, outras bodegas podense beneficiar desta catalogación pra sacarlle probeito e non tratar de desprestixialo por envidia.
O viño da Rua é bo todo digao o americano ese ou non. !ou como é"
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